fredag 25. april 2008

Bursdag:)

40 år:)

Ja så var dagen her da.... Min bursdag. 40 år da gitt. Føles ikke sånn, men mer som 18 innimellom. Spiller ingen rolle forresten, når man er omgitt med venner som kjære Gundam
Kom hjem fra hytta i kveld. Og hva hang ved inngangsdøra mi? Jo DENNE flotte lampa.
Juuhuu......
Skal til Åre i morgen å feire med gutta å mann, men må nok til hytta på søndag for å henge opp lampa mi. I kveld derimot, så skinner den her hjemme.

Tuuusen takk min gode venn:))

13 kommentarer:

Pernille's ting og tang sa...

Gratulerer med 40-årsdagen:) Lampa med blåskjell var fin den. Så koselig at den hang på døra. For en overraskelse. Håper dagen har vært trivelig og at du har kost deg masse! Håper også at turen var fin:)

Jeg er nettopp fylt 50, men fremdeles tror jeg fullt og fast på at jeg er 18! Hi hi, skulle med det si at den følesen går ikke over med åra. Man blir bare galere og galere;)

Ha det skøy:)

GundaM sa...

Så fint du likte den;) Liker jo å lage overraskelser og som Pernille sier her over, man blir bare galere og galere med åra og jeg blir jo 50 ved neste runddag. Huttetu........;)))

Setter pris på deg for at du er en som tok imot meg her i bygda som den jeg er, ikke for hvor jeg kommer fra,hvem jeg er i slekt med etc.Dessuten er vi nok like på mange sett og vis vi to;)

Klem i natten, nå må jeg til sengs.Seminar imorra men så er det fri fra kl 15.00! Hagearbeide tenker jeg.

Kos dere alle i Åre;)

Nilla sa...

Pernille: Tusen takk:) Kjempeartig med en SÅNN overraskelse! Har hatt en fantastisk dag med min kjære og 2 av mine sønner (den 3. har russedåp)
Liker tanken på at vi blir galere og galere...

Gundam: Ja du vi er nok litt like vi to.... Setter stor pris på deg jeg å!!
Klem i natten til deg:)

Berit sa...

Gratulerer så mye med dagen!!
Lampen du fikk var så flott, den dama er bare så dyktig, blir helt imponert hver gang jeg ser det hun lager.

Forstår du har hatt en flott dag.
Kos deg i helgen.

Minnelita sa...

Grattis med dagen nabo. Kos dåkk i Åre.

Nilla sa...

Berit: Tusen takk:) Ja en som bare hadde LITT av Gundam`s kreativitet.....

Minnelita: Takk å takk, nabo:) Åre blir topp. Bilder kommer. Gutan blir nok boende i badelandet og jeg i spa. Mon tro hvor min mann blir av? God vin i baren????

sol&bolig sa...

Gratulerer med dagen i går! ( da hadde eg også bursdag). Alltid hyggelig med overraskelser og alder e' jo bare eit tall!! Ha ei fortsatt fin helg!

liven sa...

Der var jeg en dag for sen igjen med gratulasjon!!! Nå har jeg vært det flere ganger i det siste!!
Men gratulerer så myyyyyeeee med overstått 40 års dag!!! Velkommen etter:O)
Håper du får en fin helg:O)

Randi sa...

åååå...den var jo drit kul!!

40 er ingen alder, man er ikke eldre enn man føler seg ...:))

Grattis med dagen!!

Anemone sa...

Gratulerer så masse med gårdsdagen da. Og velkommen etter må jeg vel også si. Det er først nå "det" begynner vet du !!!

Håper du koser deg i Åre.

Min verden sa...

Gratulerer med dagen og flott lampe. Den er helt utrolig fin og spesiell. Ennå mer spesiell når man har fått den spesiallaget til seg. 40 år ja - hmmm. Håper det føles bra. Hanne

Emmeline sa...

Gratulerer med overstått bursdag. Litt av en lampe du har fått deg, knallgøy og helt spesiell kan man trygt si. Det er nok ikke så mange som har en blåskjellampe i huset sitt, den var skikkelig kul syns jeg!

Jeg er på kveldens lille takkerunde. Har jo bestemt meg for å besøke alle som la igjen en hilsen på ettårsinnlegget mitt, og det er faktisk utrolig koselig. Massevis av fine og inspirerende blogger å besøke og din er en av dem. Må jo bare få takke for varme ord og koselig hilsen fra deg. Håper du får en fin søndagskveld og en kjekk uke:)

Miamor sa...

Gratulerer med overstått 40 årsdag! Flott lampe : ) Du er heldig!!! Feir med måte og husk at alt det gode ligger foran deg....